Artikel: De ‘Nieuwe Zuil’ als laatste bolwerk tegen Eurabie

Olli Salvatore / Saltmines

‘Kerkgangers en Zuilenbouwers’ van Dr. Sid Lukkassen te lezen als sluitstuik van machtig drieluik

Opnieuw ondervond ik de aandrang om mij te verdiepen in een boek van dr. Sid Lukkassen en opnieuw werd ik aangenaam getroffen door de rijke redeneertrant waarmee ’s mans werk is doordrenkt. ‘Kerkgangers en Zuilenbouwers’ luidt de titel van zijn nieuwste pennenvrucht die een organisch vervolg biedt op zijn eerdere werken.

Waarschijnlijk heeft hij het zelf nog niet door, maar volgens mij zal dit laatste boek de geschiedenis in gaan als de afronding van een machtig drieluik dat een daverende start nam met het verschijnen van ‘Avondland en Identiteit’.

In die eersteling houdt hij de toestand van Europa tegen het licht en komt hij tot de slotsom dat, door de giftige inwerking van linkse krachten, Europa dusdanig moreel en politiek is verzwakt dat het zichzelf heeft gedegradeerd tot een hapklare prooi voor de tentakels van een viriele, onvermoeibare veroveringsgodsdienst die zich afwisselend bedient van aanslagen en politieke infiltratie om hier haar invloed aan te wenden en uit te breiden. De bikkelharde diagnose die hij in dat boek stelt staat gelijk met een wanhoopskreet waarvoor men de oren niet mag dichtstoppen om te begrijpen hoe acuut de situatie wel niet is.

….lees verder

sid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s