Artikel: Mooie rechtse vrouwen worden geïntimideerd

Repelsteeltje / Saltmines

Inmiddels zijn we er helaas aan gewend dat Kim Boon en Eva Vlaardingerbroek voortdurend worden uitgescholden. Ze krijgen niet alleen dagelijks nazi-verwijten naar hun hoofd, het gaat ook elke keer weer over hun uiterlijk.
Foei! Dat durft zomaar jong, mooi en blond te zijn en een andere mening te hebben!
En sinds Raisa Blommestijn samen met Bart Collard een manifest heeft geschreven waarin ze opkomt voor de vrijheid van meningsuiting is ook zij loslopend wild.

Wat de drie dames over zich heen krijgen?

Stepford Wives. Androïden. Leidsche schildmaagden. Robots. Goedbetaalde hoeren. Promotiemeiden. Etalagepoppen. Klonen. Sekteleden. Nazaten van Eva B. (Braun). Baudetbarbies. Boreale blondines. Producten van het Lebensbornproject. Gefokt door Saruman. Nazibarbies. Thierry’s haremvrouwen. Producten van Cliteurs fokprogramma. Bots. Fembots. Blonde schildmaagden. Dienstmeiden van extreem rechts. Sjerrie’s groupies. Trollen met foto’s van het internet geplukt. Arische prinsesjes.
Als u denkt dat ik al deze bagger verzin: u kunt het zelf checken onder deze tweet van ene Annette van Bolhuis.

Een gedachte over “Artikel: Mooie rechtse vrouwen worden geïntimideerd

  1. Jeetje. Het lukt links maar niet om gewoon op basis van argumenten een inhoudelijke discussie aan te gaan met de groeiende groep rechtsdenkende mensen. Wat een enorm teken van zwakte is het toch als je alleen maar kunt beledigen en mensen bestempelen als nazi’s, extreem rechts en/of racisten. Wat een arrogantie ook. Maar bovenal: wat ’n frustratie!!! Je zou bijna met ze te doen krijgen. Nee Anette je bent inderdaad niet zo mooi als de dames waar je het in je tweet over hebt. Hoeveel stront je ook over hen heen smeert. In alle opzichten welteverstaan. Ik heb het niet alleen over hun uiterlijk.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s